(314)

Aikuiset ihmiset

audiobook & e-book


TietÀisitpÀ mitÀ muut salailevat!

Mestarikomediennen tÀsmÀisku Caseyn perheeseen, jonka glamoröösit kulissit kaatuvat, kun aivotÀrÀhdyksen saanut Cara paljastaa kaikkien salaisuudet.

Veljekset Johnny, Ed ja Liam Casey ovat onnenpekkoja. HeillĂ€ on kauniit ja lahjakkaat vaimot vierellÀÀn – Jessie, Cara ja Nell – sekĂ€ iso liuta lapsia. Lomat ja juhlahetket Caseyn perhe viettÀÀ yhdessĂ€, mutta kaikki ei ole niin auvoista kuin miltĂ€ nĂ€yttÀÀ.

On nimittÀin niin, ettÀ jotkut eivÀt voi sietÀÀ toisiaan ja jotkut tulevat toimeen liiankin hyvin. Kun sitten Cara saa aivotÀrÀhdyksen, alkaa hÀn vuodattaa julki ikÀviÀ totuuksia. Kiusallisen tilinteon hetkellÀ jokaisen on punnittava tykönÀÀn, tÀllÀ tavallako kÀyttÀytyvÀt aikuiset ihmiset.

Irlantilainen Marian Keyes (s.1963) on tunnetaan ”luvattoman hauskoista” (Sunday Times) romaaneistaan, joissa hĂ€n kuvailee, millaista on olla tĂ€nĂ€ pĂ€ivĂ€nĂ€ nainen. Nykykirjallisuuden merkittĂ€vĂ€ksi feministiksi tituleerattu Keyes on vakaasti sitĂ€ mieltĂ€, ettĂ€ huulipuna ja korkokengĂ€t eivĂ€t tee naisesta idioottia. Ei ihme ettĂ€ hĂ€ntĂ€ niin kovasti rakastetaan ja loputtomiin jĂ€ljitellÀÀn.


Narrator: Kati Tammensola
Duration: