(0)

Alt om britisk periodedrama - del 2

audiobook


I anden del af serien "Alt om britisk periodedrama" gĂ„r Lise Lotte Frederiksen tĂŠt pĂ„ nogle af de velkendte og elskede tv-succeser fra de seneste Ă„r, nemlig serien "Downtown Abbey" samt serien "Belgravia". VĂŠbnet med engagement og et stort katalog af viden, fremlĂŠgger Lise Lotte Frederiksen disse herlige serier, og diskuterer hvad det er, de kan. Hun vender ogsĂ„ 70’er-klassikeren "Upstairs, Downstairs", og kommer sĂ„ledes godt og alsidigt rundt i tv-historiens periodedrama-pletskud.

I denne podcastserie i 3 dele kan du fÄ indblik i et bredt udvalg af de storslÄede, britiske serier, som vi kender som periodedramaer, eller kostumedramaer, som de ogsÄ kaldes. Lise Lotte Frederiksen fortÊller med indlevelse og stort vid om serier som \"Downtown Abbey\", \"The Tutors\" og \"Peaky Blinders\". Samtidig inddrager hun litteraturhistorien og bruger den til at sammenstykke et helt og interessant billede af genren i tv-historien.

LISE LOTTE FREDERIKSEN ser fĂžrst og fremmest sig selv som formidler og har en stor kĂŠrlighed til litteraturen, ikke mindst klassikerne.

Hun er cand.mag. i dansk, engelsk og teatervidenskab og har undervist det meste af sit liv. De seneste Är har hun primÊrt holdt foredrag om litteratur og gÄet litterÊre byvandringer i europÊiske byer.