(0)

Amoriner i luften ...

audiobook & e-book


Der skal vÊre skolefest og 6. B glÊder sig. De har fÄet lov til at overnatte pÄ skolen bagefter. Gunse og Morten glÊder sig sÊrlig meget, de har nemlig kigget efter hinanden i lang tid. DesvÊrre har Gunses mor kÞbt en kjole, selvom Gunse kun gÄr i bukser. Morten er ved at gÄ i baglÄs over, hvad han skal sige. Klassens eneste kÊrestepar, Anna og Sebastian, glÊder sig ogsÄ, men et lille uheld til festen er lige ved at ÞdelÊgge det hele.

Handlingen foregÄr i 6. B. Den giver et detaljeret og autentisk indblik i en flok teenageres skole- og fritidsliv, som mÄlgruppen 4.-6. klasse uden tvivl vil nikke genkendende til. Realistiske dagligdags situationer om et tÊt, trovÊrdigt venskab, forelskelser, konflikter, misforstÄelser og ikke mindst at se anderledes ud.

Trine Juul Hansen er en dansk bÞrnebogsforfatter. Hun har i Ärevis udgivet bÄde letlÊselige bÞger for de yngste og spÊndende ungdomsbÞger til teenagerne. Trine Juul Hansen stÄr blandt andet bag serierne "Freja", "Dem fra sjette" og "Nanna".


Narrator: Esther RĂŒtzou
Duration: