(0)

Annoncen : 1 sag for 3

E-book


Det voldsomme dobbeltmord på motelværelset virker ved første øjekast lige ud ad landevejen: ”Ægtemand myrdet kone og elsker,” konkluderer avisartiklens overskrift.

Men tvillingeparret Peter og Ove Ovesen graver sig altid dybt ned i de sager, der kommer deres vej, og det er hverken første eller sidste gang, at de fastslür, at sagen ikke er sü ligetil, og at det er den forkerte person, der sidder varetÌgtsfÌngslet.

Karoline har vist sig at lette opklaringerne ved at overbevise dem om, at de der uforståelige mennesker reagerer positivt på pli, forståelse og konduite. Og hun har – til deres udelte begejstring – endda formået at finde frem til morderen før dem. Så at det umage trekløver supplerer hinanden i opklaringsøjemed, må selv de indrømme.

Med fÌlles indsats lykkes det dem da ogsü at udrede det snørklede trekantsdrama, der førte til et bestialsk mord pü to mennesker og sendte den tredje i fÌngsel.

”Og så er hun fandeme også blevet gravid,” mukker Ove.

”Ja, med en af os,” tilføjer Peter med et opgivende suk.

Uddrag af bogen

Alex begynder febrilsk og snublende at iføre sig sit tøj, men nür kun at fü den ene fod i boksershortsene, da skuddet vÌlter Hanne om i sengen med et kÌmpe hul i maven. Før hendes krop rammer sengen, er skud nummer to sat direkte i panden pü hende. Hun er død pü stedet.

GevÌret lades for tredje gang, mens morderen resolut gür hen imod ham. Han nür kun at vende sig halvt vÌk, før skuddet rammer ham lige bag højre øre, og han vÌlter død om pü kanten af sengen og glider ned pü gulvet.

Morderen tager fat i Hannes hĂĽr og slĂŚber hende hurtigt op til hovedgĂŚrdet.

”Bitch!” hvæser morderen og fyrer endnu en salve af i hendes ansigt. Så smides lagenet hen over hende, hvorefter morderen forlader stedet med geværet i skjul under den lange frakke.

To meter foran vÌrelset stiger morderen ind i en sølvgrü bil og forlader motellets p-plads i nÌsten almindelig fart.

Om forfatteren

Ulla Dueholm blev født i 1953 i Fredericia, hvor hun i 80’erne også bidrog aktivt til det kulturelle miljø som forfatter, instruktør og skuespiller. Efterfølgende bredte hun sit kunstneriske virke til hele landet, og i 90’erne landede hun i hovedstadens børneteatermiljø. De kreative kræfter bruges nu på hendes forfatterskab.