(0)

Aqilla

audiobook & e-book


Eftersøgningen af Ulvs bortførte søster fortsÌtter. De kommer endelig over bjergene og slipper fri af sneen og isen. Nu er det sulten, der plager dem. De har ikke en eneste krumme tilbage, heller ingen vüben, sü de kan skaffe sig mad. Ulv og hans makker bliver igen reddet af en mystisk hjÌlper med en trÌfsikker bue. Den mystiske mand afslører sig og slutter sig til Ulv og Malto.

Farerne er dog langt fra forbi. Uden at vide det har de krÌnket Fuglefolkets helligdom. Det er der kun Ên straf for - døden. Pigen Aqilla dukker op og hjÌlper dem med at flygte. Jagten pü dem fortsÌtter i bunden af en vulkan, der er begyndt at røre pü sig. Da det ser sortest ud for dem, gür vulkanen i udbrud, og alt bliver kaos.

Fire spÌndende fortÌllinger der udspiller sig i et oldtidsmiljø, hvor Ulv og Malto kÌmper mod ondskaben i en verden af uhyrer, mÌrkelige vÌsner og mange andre farer. De støder pü menneskeÌdende trolde, kÌmper, dvÌrge og lumske grotter i deres jagt efter Ulvs bortførte søster.

Orla Klausen (f. 1946) er en dansk forfatter og tegneserietegner. Han er oprindeligt uddannet lÌrer, men i 1981 debuterede han med et tegneseriealbum i en serie om Jens Langkniv. De fleste af Orla Klausens fortÌllinger tager udgangspunkt i Danmarkshistorien, og en stor del af dem foregür i 1600-tallet. Klausen har desuden illustreret adskillige børnebøger.