(4)

At sprede skyer - om at miste sin elskede og finde livet igen

audiobook


Hele familien er samlet i det lille hjem i NordsjÊlland pÄ en smuk og frostklar dag i februar. Midt i stuen stÄr en hospitalsseng. I sengen ligger Dave, som drager sit sidste Ändedrag prÊcis fire mÄneder efter, at han fik stillet diagnosen krÊft i bugspytkirtlen. Knap 46 Är gammel.

I denne inderlige og personlige beretning fortÊller Marian Prestage uforskÞnnet om sin mands sygdom og dÞd samt om de svÊre mÄneder og Är efter, hvor hun forsÞger at fÄ hold pÄ sit liv igen.

"At sprede skyer" er en bevĂŠgende historie om kĂŠrlighed, sorg, sygdom, familie, omsorg, hĂ„b, vilje, ĂŠgthed, ensomhed, fortvivlelse, glĂŠde – livet og dĂžden. Det er ogsĂ„ en historie om at sige ja til hinanden midt i livets svĂŠre stund og fortĂŠlle en 18-Ă„rig teenager, at hans far skal dĂž af den samme sygdom, som hans mor dĂžde af.

Marian C. Prestage er fĂždt i 1966 i BrĂžnderslev, hvor hun er opvokset. Hun er cand.mag. i engelsk og internationale forhold med en tillĂŠgsuddannelse i journalistik samt uddannet coach. Marian har i mange Ă„r arbejdet med sprog, kommunikation og formidling, bl.a. gennem sin egen virksomhed. "At sprede skyer" er hendes fĂžrste bog.


Narrator: Sofie AlhĂžj
Duration: