(257)

Attitude: Brug din mentale ammunition

audiobook & e-book


JÊgersoldaten fortÊller, hvordan du nÄr dine mÄl med en positiv attitude. Og han har selv indlÊst lydbogen.

Som noget helt sÊrligt for lydbogsversionen af Attitude<\i> har Thomas Rathsack udvidet lydbogsformatets sÊdvanlige rammer og allieret sig med fysisk trÊner og tidligere soldat Lasse Stokholm i indspilningsstudiet. Lasse trÊnede bl.a. Thomas op til optagelserne af Korpset<\i>, og i et omfattende ekstramateriale udfordrer han efter hvert kapitel Thomas pÄ de synspunkter, meninger og redskaber, han netop har prÊsenteret.

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jégersoldat og humanitér minerydder i verdens bréndpunkter og som mental indpisker i de populére TV 2-programmer ”Korpset – gjort af det rette stof ” har den personlige attitude ofte véret en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko.

Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortÊller Thomas Rathsack, hvorfor den rette attitude er sÄ effektiv, og hvorfor en negativ attitude omvendt er destruktiv og lammende som en smitsom virus.

Attituden er den lille ting, der gĂžr den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mĂždes med.

I lydbogen fortÊller Thomas Rathsack, hvordan nederlag kan vendes til en styrke, hvorfor brok ikke virker, og hvordan du undgÄr at synke ned i selvmedlidenhedens tyranni. Den er fuld af konkrete rÄd og giver ogsÄ lÊseren en rÊkke smÄ Þvelser i form af udfordringer, som er nemme at arbejde med i hverdagen.


Narrator: Thomas Rathsack
Duration: