(20)

Chakras

audiobook


Denne bog giver et indblik i de syv centrale chakras, som er en grundlĂŚggende del af kropsforstĂĽelsen i yogatraditionen. Du lĂŚrer, hvordan du kan bruge dem til at forstĂĽ og balancere din vĂŚren i verden.

Chakrasystemet er en uvurderlig kilde til selvindsigt og et brugbart redskab i din personlige udvikling. Metta Myrna tilbyder her en letforstĂĽelig og tilgĂŚngelig guide til den ĂŚldgamle videnskab og giver konkrete eksempler og fif til, hvordan du kan bruge den i praksis.

Metta Myrna (f. 1972) er stifter og indehaver af skolerne "Lige her - lige nu", "Min Fødsel" og "KÌrlig Kakao". Hun har tidligere bevÌget sig i den akademiske verden som sociolog og forsker, men har siden 2006 levet af det, hun brÌnder mest for; nemlig at undervise i yoga, meditation og andre redskaber til personlig udvikling. Metta har uddannet sig gennem hele sit liv og opsøger til stadighed nye lÌrere og traditioner for at lade sig inspirere. Hun er blandt andet certificeret yogalÌrer, reiki-master, doula, afspÌndingsmassør, akupunktør og cand.scient.soc.