(0)

Charlotta

audiobook & e-book


En dramatisk rejse gennem de glamourÞse adelskredse i 1800-tallets Skandinavien. Inspireret af Jane Austens romaner gÄr viljestÊrke kvinder pÄ jagt efter kÊrlighed, lykke og selvstÊndighed.

Da Charlotta bliver kammerjomfru pÄ den gÄdefulde baron Ridderlöws herregÄrd, forandrer hendes liv sig for altid. Her finder hun den nyudgivne roman Stolthed og fordom, der lÊrer hende om Êgte kÊrlighed og kvindefrigÞrelse. Men den krigshÊrgede barons spirende interesse for Charlotta gÞr pludselig hendes tilvÊrelse overraskende kompliceret.

Den franske adelsfrÞken Emmy udgiver sig for at vÊre kniplerske ved det svenske hof. Under en fest pÄ slottet stjÊler hun en genstand fra dronningens smykkeskrin, som forhÄbentlig kan lede hende pÄ sporet af sin forsvundne familie. Den tiltalende Kaptajn Nordfelt er imidlertid lige i hÊlene pÄ hende, og han er meget opsat pÄ at Êgte hende.

Snart leder alles rejser mod baron Ridderlöws herregÄrd. Men bÄde Charlotta og Emmy er tynget af dybe hemmeligheder. Har de modet til at fÞlge deres hjerter og dermed risikere at miste alt?

Charlotta er fĂžrste selvstĂŠndige bind i den medrivende og romantiske serie SilkesĂžstre.


Narrator: Vibeke Hastrup
Duration: