(0)

Da Lotte blev usynlig

audiobook & e-book


6-Ärige Lotte og hendes 10-Ärige storebror, Øffe, er dÞdtrÊtte af, at deres mor godt synes, de kan vÊre alene hjemme. En dag opdager Lotte, at hendes navle vokser til en mÊrkelig knap. NÄr hun trykker pÄ den, bliver hun usynlig! Lotte og Øffe beslutter sig for at bruge Lottes nye evne til at lÊre mor, at det er en dum idé at lade dem vÊre alene hjemme.

”Da Lotte blev usynlig” er en sjov bog til bĂžrn fra 6 Ă„r og opefter. I 1988 blev bogen lavet til en tv-serie, der ligesom bogen blev en vaskeĂŠgte klassiker.

”Da Lotte blev usynlig" udkom fþrste gang i 1982. Forfatteren har senere distanceret sig fra passager i bogen, der kan opfattes som stereotypeficerende. Denne version er udgivet, som bogen oprindeligt blev skrevet.

Thorstein Thomsen (1950-2021) var en dansk forfatter, manuskriptforfatter og musiker. Som forfatter er han mest kendt for bĂžrnebogen ”Da Lotte blev usynlig”, som blev lavet til tv-serie pĂ„ DR. Thorstein Thomsen har vĂŠret medlem af bandet Charlatangruppen og har ogsĂ„ lavet musik til bĂžrn.


Narrator: Chili TurĂšll
Duration: