(57)

Dagen der aldrig kommer

audiobook & e-book


Et prominent rocker-kendis par findes myrdet. Begge er tortureret ihjel med bestialske metoder, der oprindeligt blev brugt af Den Spanske Inkvisition.

PolitikommissÊr Magnus Rhode sÊttes i spidsen for opklaringen af de brutale mord. Snart efter dukker liget af en pusher op, der er blevet revet midt over, mens har var i live. Han har tilknytning til indvandrerbanderne omkring BlÄgÄrdsgade - og politiets ledelse er overbevist om, at en stÞrre bandekrig er i gang.

Magnus Rhode er dog ikke sÄ sikker pÄ, at teorien om et bandeopgÞr holder vand. Slet ikke da en 12-Ärig pige kidnappes, og alt tyder pÄ, at sagen handler om noget andet end narkomarkeder og territoriefordeling, blandt KÞbenhavns hÄrde kerne af organiserede kriminelle. DesvÊrre for Magnus Rhode gÄr der politik og strategi i opklaringen. PET overtager den formelle efterforskningsledelse, sÄ de kan udnytte muligheden for at mandsopdÊkke bandegrupperingerne helt tÊt.

Det er bestemt ikke Magnus Rhodes kop te. Han mÄ gÄ sine egne veje, der som oftest medfÞrer fristende kvinder, fortrÊffelige vine og voldsomme slagsmÄl. Han opdager sammenhÊnge, der bÄde er overrumplende, gruopvÊkkende og hjerteskÊrende. Og han kommer vidt omkring i sine bestrÊbelser pÄ at opklare, hvem det er, der bruger Den Spanske Inkvisitions tortur-manual til at udrydde sine fjender, og sandsynligvis stÄr bag kidnapningen af en lille, uskyldig pige.

Sagen tager nogle uventede drejninger - og det er bestemt ikke for sarte sjĂŠle undervejs.


Narrator: Morten RĂžnnelund
Duration: