(93)

Den du ikke ser

audiobook & e-book


Det er forsommer pÄ Gotland, og turisternes indtog stÄr for dÞren. I et forladt sommerhusomrÄde holder Helena Hillerström den Ärlige sammenkomst for vennerne. Men den festlige stemning holder ikke aftenen ud. Jalousien fÄr tag i Helenas kÊreste, og det ender med et voldsomt opgÞr. Dagen derpÄ lÞber Helena en tur med sin hund pÄ stranden for at ryste gÄrsdagen af sig. Her mÞder hun sin morder i morgendisen.

Da endnu et skamferet kvindelig dukker op, indser kriminalkommissÊr Anders Knutas fra det lokale politi, at én og samme morder er pÄ spil. En morder, som vil drÊbe igen. Med medierne i spidsen lÊgger det samlede Sverige et ubÞnhÞrligt pres pÄ Þens lille politikorps. Men ogsÄ den unge, rodlÞse tv-journalist Johan Berg, som er kommet til Gotland for at dÊkke midsommermordene, leder efter spor, der forbinder de to kvinders skÊbne. Efter det, man ikke umiddelbart ser. Eller den.

Den du ikke se er Mari Jungstedts fĂžrste kriminalroman i serien om Anders Knutas og hans stab. Krimiseriens store succes i Sverige har indtil videre fĂžrt til udgivelse i en rĂŠkke andre lande, blandt andre Tyskland, England og USA.


Narrator: Torsten Adler
Duration: