(72)

Det forbudte barn

audiobook & e-book


En dramatisk og opslugende fortÌlling fra forfatteren til Arven og En sang fra fortiden om to stÌrke kvinder, som er villige til at risikere alt for at afsløre fortidens knusende og svigefulde løgne.

Bath 1821: Dybt inde i Lansdown Cresent pü et højdedrag med udsigt over byen rager et herskabshus op. Huset tilhører den velhavende og indflydelsesrige Alleyn-familie. Her har sønnen Jonathan isoleret sig bag, siden han kom tilbage fra Napoleonskrigene. Men tjenestepigen Starling tror ikke pü, at det er krigens rÌdsler, der tÌrer pü Jonathan. Hun er overbevist om, at den virkelige grund til hans vanvid er, at han tog livet af sin ungdomskÌreste, Alice, som Starling elskede som en søster.

Da den unge Rachel Weekes flytter til byen, für det rystende konsekvenser for büde Alleyn-familien og mange andre i Bath. Med sit sandhedssøgende og Ìrlige vÌsen tvinger Rachel langsomt fortidens hemmeligheder ud af skyggerne. Men Rachel og Starling mü begge betale en høj pris for at fü sandheden om Alice frem.

”En vidunderlig bog. Atmosfæren og alle detaljerne er helt utrolige …”

– Lucinda Riley


Narrator: Maria Garde
Duration: