(0)

Duel i rummet

E-book


År 2110. Garbov og Burgasser er rumentreprenĂžrer – og konkurrenter. Garbov tĂ„ler ikke, at Burgasser overgĂ„r ham pĂ„ noget punkt.

Garbov er kun besat af en eneste tanke: At finde og knuse sin konkurrent og fjende. I mÄneder har Garbov i sit rumskib flakket om mellem solsystemer og planeter. Billioner af kilometer. Burgasser! Burgasser!

Garbov lander endelig pĂ„ samme planet som Burgasser. En ukendt, dĂždsensfarlig lille verden. Den egentlige duel kan begynde. En forrygende kamp til dĂžden – med al tidens fantastiske teknik. En duel pĂ„ vĂ„ben, ingen nogensinde fĂžr har set. I en afkrog af rummet, hvorfra ingen vender tilbage ...

I Ole Henrik Laubs ulideligt spÊndende fremtidshistorie kommer bÄde fantasi og nerver pÄ en hÄrd prÞve. LÊseren fÞler sig som deltager i det barske eventyr. Som rejsende i fremtiden. Man er selv duellant i rummet ...

Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet bÄde noveller, romaner, bÞrnebÞger, hÞrespil og skuespil. Hans forfatterskab er prÊget af en realistisk stil, og mange af hans vÊrker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang rÊkke prestigiÞse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treÄrige stipendium.