(93)

Elsker mig for evigt - 12 hemmeligheder til et lykkeligt liv som single

audiobook


"Elsker mig for evigt" giver singlekvinder 12 letforstÄelige psykologiske redskaber og personlige beretninger fra stÊrke singler som inspiration til et lÊkkert singleliv med mere livskvalitet, glÊde og mod.

Bogen handler ikke om at finde en kÊreste, men om hvordan singlekvinder lÊrer at elske sig selv og vÊre mere sig selv. Og pÄ den mÄde handler den alligevel om at finde en kÊreste. For med den nye, frie livsstil, som denne bog vil inspirere og give vÊrktÞjerne til at leve, vil mÊndene ogsÄ kigge mere.

En smilende og livsglad singlekvinde med masser af interesser, venner, planer og lyst til livet, som klarer sig fremragende uden en mand, virker nemlig bare sÄ vanvittigt mere tiltrÊkkende end den desperate sofakartoffel, der spiser endnu en pose slik, mens hun ser nok en genudsendelse af ŽDe unge mÞdreŽ og venter pÄ, at en mand kommer og redder hende fra det "usle" singleliv.

Hvorfor er der brug for denne bog? Ca. 1,6 mio. danskere bor alene, og der er flere singler end nogensinde fÞr bÄde i Danmark og resten af verden, men mange - isÊr kvinder - er ulykkelige, fordi de gÄr og drÞmmer om en mand, men glemmer, at singlelivet ogsÄ kan vÊre et fantastisk liv, hvis man finder ud af at leve det. Og tÞr leve det fuldt ud.

Efter hvert af de 12 kapitler fortĂŠller 12 seje kvinder om deres erfaringer med at vĂŠre singler. Om nedturene og opturene. Bl.a. fortĂŠller realitystjernen Susan K. Nielsen kendt fra Paradise Hotel, den kendte sexolog Katrine Berling og undertĂžjsmodel Sabina Rocchin om deres erfaringer med singlelivet. FĂŠlles for de tre og de andre kvinder i bogen er, at de har fundet frem til, at en kĂŠreste er en ekstra godbid i deres liv - ikke hele deres liv. Desuden fortĂŠller Signe Fjord fra selvvalgtsinglemor om at blive solomor med en sĂŠddonor - et valg flere singlekvinder i dag tager.

OM FORFATTERNE

Bogens 12 kapitler er baseret pÄ psykolog Mette Holms faglige viden og erfaringer med at behandle ulykkelige singlekvinder i sit terapirum. Mette Holm er en flittigt brugt ekspert og klummeskribent i magasiner og dagblade, ligesom hun er vÊrt pÄ TV-programmet ŽIndre og ydre skÞnhedŽ pÄ DK4.

Pia Damsgaard Bach er journalist og kvinden bag livsstilsmagasinet for singler, SingleSpot, ligesom hun er klummeskribent om singleliv hos Alt for Damerne, BT mm. Hun har selv vÊret single i 8 Är, og er gÄet fra at vÊre ulykkelig og kÊrestehungrende til glad single. Igennem bogen krydrer Pia Damsgaard Bach teorien med anekdoter og erfaringer fra sin egen rejse mod et godt liv som single.

ANMELDERNE SKREV

"Denne lille "hÄndbog" kan med stor gavn bruges af alle, lÊseren behÞver ikke vÊre single for at fÄ udbytte af vÊrktÞjer og beretninger - for hovedbudskabet er Elsk dig selv (
) mange vil have glÊde af at lÊse den, og fÄ bÄde chok og grin, og frem for alt skaber bogen eftertanke. LÊs den som hjÊlp til selvhjÊlp, lÊs den fordi dens budskab er yderst vigtigt, for faktum er jo, at du kan ikke elske andre, hvis du ikke elsker dig selv!"

- 4 hjerter, BognĂžrdens Bogforum

"»Elsker mig for evigt« viser, hvor snÊvert mange af os definerer det vellykkede liv, og hvor uvillige vi er til at acceptere et liv uden en mand som parforholdsvovse."

- Berlingske


Narrator: Tina Kruse Andersen
Duration: