(183)

Ensamvargen

audiobook


Evan Smoak var en gĂ„ng lönnmördare pĂ„ uppdrag av regeringen, kĂ€nd som Orphan X, men lĂ€mnade programmet. Han gick under jord och Ă„teruppfann sig sjĂ€lv som nĂ„gon som Ă€r beredd att riskera allt för att hjĂ€lpa de verkligt desperata – de som inte har nĂ„gon annanstans att vĂ€nda sig.

Sedan dess har Evan bekÀmpat internationella brottssyndikat och drogkarteller, mött de mÀktigaste personerna i vÀrlden och till och med störtat en president. Nu kÀmpar han med en oförutsedd personlig kris och tvingas ÄtergÄ till kÀrnan i sitt uppdrag - och den hÀr gÄngen Àr den verkligt desperata en liten flicka som vill att han ska hitta hennes försvunna hund.

Det Àr knappast ett uppdrag som Evan brukar ta sig an, men det hÀr osannolika, lilla projektet exploderar snabbt till att bli hans största uppdrag hittills. Ett uppdrag dÀr han hamnar i klÀm mellan skruvade AI-teknokratmiljardÀrer, en mystisk kvinnlig lönnmördare som verkar vara en spegelbild av honom sjÀlv, och personliga insatser som Àr sÄ uppslitande att han knappt kan hantera dem.

Evans uppdrag pressar honom till det yttersta - han mÄste hitta och oskadliggöra lönnmördaren som enbart gÄr under namnet Wolf, innan hon lyckas slutföra sitt uppdrag och döda de personer som kan identifiera henne - en tonÄrsdotter till hennes senaste mÄltavla och Evan sjÀlv. Med matchad skicklighet och instinkt, mÄste Evan överlista en motstÄndare som bokstavligen inte skyr nÄgra medel.


Narrator: Magnus Roosmann

Duration: