(1)

Et kors for Morse

audiobook & e-book


Trettende og sidste bog i Colin Dexters klassiske og elskede krimiserie om Oxfords skarpttĂŠnkende, tvĂŠre kommissĂŠr Morse og trofaste kriminalassistent Lewis.

Der er gÄet et Är siden sygeplejersken Yvonne Harrison blev fundet myrdet i sit hjem i Oxfordshire, og politiet har henlagt sagen. Men da nye oplysninger dukker op, er det en sag for Morse, for det er prÊcis efterforskninger som denne, han er allerbedst til.

Men Morse gÄr sine egne veje, ikke en gang Lewis involveres i, hvad han foretager sig. Og da Lewis selv begynder at se nÊrmere pÄ sagen, opdager han til sin forfÊrdelse, at Morse kendte den myrdede kvinde temmelig godt.

”Lewis er utrĂžstelig, og det er ogsĂ„ vi andre tilhĂŠngere af en antihelt, der skelsĂŠttende i sine romaner fornyede bĂ„de den klassiske krimi og pĂ„ samme tid gav den blodtransfusion fra mere moderne dele af krimigenren.” Politiken

”Man kan jo ikke vĂŠre andet end at vĂŠre rimelig misundelig pĂ„ alle de lĂŠsere, der fĂžrst nu skal i gang med Morse og co.” B.T.


Narrator: Peter Milling
Duration: