(0)

Eventyrlige dyr

E-book


En øgle, der flyver, en edderkop, der danser, en reje, der knipser. Der findes mange finurlige dyr! Men hvorfor opfører de sig sü mÌrkeligt? Hvordan har de udviklet deres sÌrheder? I denne bog kan du lÌse om nogle af naturens mest eventyrlige dyr, og hvordan de har udviklet sig til at blive lige prÌcis dem, de er. Müske für du et nyt yndlingsdyr?

I bogen vil du møde dyr fra forskellige levesteder. Du vil blandt andet lÌre om dyrene i regnskovene, floderne og søerne. Der vil ogsü vÌre eventyrlige dyr fra enge, skove, bjerge og ørkener. Til sidst vil du lÌse om dyrene i havet. Dyrene i de forskellige levesteder prøver sü godt de kan, at finde løsninger pü deres problemer. Dyr, der finder smarte løsninger, lever lÌngere og für mange unger.

Hanna Nyborg Støstad er biolog. Hun arbejder med dyr og planter og elsker alle de sÌre dyr, der findes pü jorden. Som biolog forsøger hun at forstü dyrene. I bogen kan du lÌse om nogle af hendes yndlingsdyr, og hvorfor de gør sü mange mÌrkelige ting. Alle dyrene i bogen lever i virkeligheden. Illustrationerne er lavet af Simon Nyborg Støstad.