(8)

Farvel til Caribien?

audiobook & e-book


To lig, en serie af hĂŠrvĂŠrk og en lille dreng, som der kĂŠmpes voldsomt om. Det er, hvad der venter den tidligere advokat fra Texas, nu sangerinde i Caribien, Katie Connell, da hun bliver kastet ud i endnu et uvejr i det smukke Caribien. Samtidig kĂŠmper hun stadig med sine cravings efter Bloody Mary’s og ikke mindst mod skrĂŠmmende kriminelle, der ikke skyer nogen midler for at nĂ„ deres mĂ„l. Da Katies liv tager en uventet drejning, vakler hun mellem Ă„nden, der hjalp hende pĂ„ fode, og manden, der mĂ„ske er hendes livs kĂŠrlighed.

Den prisvindende bestseller Farvel til Caribien? byder pĂ„ endnu mere romantik, spĂŠnding og morsomheder, nĂ„r ”Det der ikke slĂ„r dig ihjel”-serien fortsĂŠtter med endnu et stormfuldt eventyr. Serien har vundet et hav af priser, blandt andet 2014 Amazon Breakthrough Novel Award, Romance, og Paradis i Caribien? er en bestseller hos Amazon, Barnes & Nobles og Apple.

Pamela Fagan Hutchins skriver meget lange e-mails og er en prisvindende bestseller-forfatter til romantiske spĂŠndingsromaner og morsomme nonfiction-bĂžger, som har hjertet solidt plantet midt i USA fra Texas til Wyoming. Hun har blandt andet vundet Best Book Award 2015 og 2016.


Narrator: Marie Marschner
Duration: