(106)

Fjern torden

audiobook & e-book


I femte bind af Lee Childs bestsellerserie kommer Jack Reacher i vanskeligheder i Texas.

Jack Reacher er ved at blaffe sig gennem den glohede Þrken i Texas, skal ikke noget bestemt sted hen og har masser af tid til sin rÄdighed.

Carmen Greer er pÄ vej ud ad den samme landevej, og Reacher fÄr et lift af de mere specielle.

Carmen har en vild historie at fortĂŠlle – om sin mand, om familiehemmeligheder og en mere end almindeligt uhyggelig hjemby. Og sĂ„ har hun ogsĂ„ en plan. Som Reacher indgĂ„r i. Og inden solnedgang kan kĂžreturen have kostet dem begge livet.

„Tidens bedste spéndingsforfatter.“

– New York Times

„Med knivskarp dialog, et spĂŠndende og tvetydigt plot og evnen til at fĂ„ lĂŠseren til at haste videre ligner det Childs gennembrud som en af de helt store bestsellere.“

– Daily Mail

„SpĂŠnding af jalapeño-styrke 
 sĂ„ glohed som solen over El Paso.“

– People

„Child opbygger spénding til nérmest ubérlige hþjdepunkter.“

– Kirkus Review

Lee Child er en af verdens fÞrende thrillerforfattere. Han er fÞdt i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hÊvdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bÞger ligger jÊvnligt pÄ toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer.

Der er forelĂžbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher. Han har modtaget mange hĂŠdersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnĂŠvnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.


Narrator: Mikkel Bay Mortensen
Duration: