(0)

Focus Puller

audiobook


Falk er filmbranchens bedste focus puller. Ham der har ansvaret for kameralinsens rette indstilling. Under indspilning af filmen "Silkeüen" trÌkkes han ind i et mysterium, der sønderbryder hans enestüende evne til afstandsbedømmelse. Hver nat høres rÌdselsskrig, filmcrewet forsvinder en efter en, verdenskendt kunst dukker op pü den lokale kro og en kult huserer i kirken, hvor et kalkmaleri af en nøgen kvindeskikkelse siges at have nedkaldt en forbandelse over byen. Alt imens Falk indleder en affÌre med filmens kvindelige hovedrolle, Philippa Lethe, eller var det nu kromutterens datter eller den djÌvelske førnÌvnte kvindeskikkelse fra kirken? Og for at gøre det hele bedre, sü udfolder mysteriet sig i den lille by Langü pü Østfyn, mellem Nyborg og Svendborg.

Med "Focus Puller" inviterer Bo Reinholdt endnu engang lÌserne ind i sin egenartede verden, hvor film, kunst og mystik vÌves sammen i et mesterligt sprog. AllestedsnÌrvÌrende er Reinholdts sproglige sans, og hans sproglige afsøgning af det visuelle felt - af øjets utrÌttelige arbejde, af farvernes spil pü himlen og i kirkehvÌlvinger og de uendeligt mange og sammensatte perspektiver vores virkeligheder er udgjort af.

Bo Reinholdt (født 1948) debuterede i 1983 med "Akefalens vidnesbyrd". I alt tÌller Reinholdts forfatterskab mere end 15 romaner, fordelt over fire ürtier. I 2019 udkom hans roman "Kore" i engelsk oversÌttelse via det prestigefyldte forlag Mount Abraxas Press.


Narrator: Mikkel Schou
Duration: