(7)

Forlovet - Skumringstid 2

audiobook & e-book


Forbered dig pÄ endnu et spÊndende bind i Skumringstid - en serie om kÊrlighed, forrÊderi og en usÊdvanlig stÊrk ung kvinde.

Rakel kÊmper for at finde ud af, hvad Bergan vil med hende. Og da nabogÄrden stiller et ultimatum, stÄr hun over for et umuligt dilemma: enten skal hun redde sin families gÄrd ved at gifte sig med deres sÞn Syver eller acceptere konsekvenserne for sin familie. Men kan Rakel virkelig gifte sig med sÄ modbydelig en mand?

Rakel Ovreids oprindelse har altid vÊret et mysterium. Som barn kom hun flydende i en robÄd, alene langs floden, og et kÊrligt bondepar tog hende til sig som deres egen. EfterhÄnden som hun bliver Êldre, lÊrer hun mere om sin fortid, om kÊrligheden og livet og om de ÞdelÊggende begivenheder, der skulle forme den kvinde, hun skulle blive.

Skumringstid er en medrivende serie om kĂŠrlighed, forrĂŠderi og sammenstĂžd mellem stĂŠrke krĂŠfter. Uanset om du er fan af episke kĂŠrlighedshistorier eller overnaturlige mysterier, vil denne serie vĂŠre noget for dig.

Elisabeth Hammer (f.1970) finder inspiration til sine historier i naturen, musikken og drĂžmme og ved selv at lĂŠse alt fra fantasy til kriminalromaner.


Narrator: Silke Biranell
Duration: