(0)

Forvandlingens lyn

E-book


Karl er kontorist og lever et stille liv sammen med sin kone i et mindre bysamfund. Han har altid taget dagene, som de kommer, uden at tÌnke videre over det - indtil den dag, han bogstaveligt talt bliver ramt af lynet. NÌrdødsoplevelsen rusker op i ham og giver ham fornyet appetit pü livet, og han kaster sig ud i en rÌkke projekter - blandt andet forsøger han at opklare mysteriet om de voldsomme drab af nabolagets hunde og et røveri i den lokale bank.

Følg Karl i denne kriminalroman, der er en historie lige sü meget om personlig udvikling som opklaringen af forbrydelser i lokalsamfundet. Det er en historie om, hvor vigtigt det er at gribe de muligheder, der byder sig - om at turde tage springet for müske at lande pü rette hylde.

209 sider.

Om forfatteren:

Poul Schacksen er lĂŚreruddannet, med dansk og idrĂŚt som hovedfag.

Han har udover at vĂŚre artikelskribent ogsĂĽ arbejdet som foredragsholder, i Danmark sĂĽvel som i udlandet. Poul Schacksen har desuden deltaget i radio- og TV-indslag med emner som guide til Europas hovedstĂŚder, spisesteder og hoteller, samt ridning.

Poul Schacksen skriver nu bøger inden for flere genrer.

Uddrag af bogen:

"Pludselig mÌrkede han et eller andet, som gav en brÌndende svie og smerte i hans krop. Denne gjorde, at han med et ikke kunne løbe lÌngere og derfor mütte blive stüende.

Det gjorde pokkers ondt, og da han sü ned ad sin krop, fik han øje pü røg, som kom fra hans bukser, og med et forstod han, at han var blevet ramt af lynet. Hurtigt fik han med armene slukket de flammer, som forsagede røgen fra bukserne, men da han ville fortsÌtte sit løb, var det, som om benene slet ikke ville som ham, og han kunne derfor bare blive stüende. Ude i det fjerne kunne han se, at himlen igen begyndte at blive lysere, og da regnen samtidig blev svagere, forstod han, at uvejret var ved at forsvinde, hvilket smerten i hans krop og ben dog langtfra var. Heldigvis var han ikke nüet sü langt, og med stive og ømme ben vendte han om, men kunne tydeligt mÌrke, at noget ikke var, som det skulle."