(781)

Geim

audiobook & e-book


Nu med för- och efterord i författarinlÀsning.

Henrik ”HP” Pettersson Ă€r en smĂ„hustlare som skiter i det mesta. En dag kommer han över en mobiltelefon som mĂ€rkligt nog verkar kĂ€nna till det mesta om honom, och via den blir han inbjuden till en fascinerande ny upplevelse: ett Alternate Reality Game som utspelar sig mitt i den intet ont anande SvennevĂ€rlden. Efter att han klarat intrĂ€desprovet erbjuds han en rad olika kittlande uppdrag som alla filmas för att senare visas upp pĂ„ en rankinglista och bedömas av ett slutet nĂ€tcommunity. I takt med att spĂ€nningen, belöningarna och inte minst creden frĂ„n fansen vĂ€xer tar HP allt större risker och snart Ă€r han beredd att göra nĂ€stan vad som helst för att fĂ„ fortsĂ€tta spela.

Polisinspektör Rebecca NormĂ©n Ă€r HP:s totala motsats. Hon Ă€r anstĂ€lld pĂ„ SĂ€pos livvaktsrotel och har stenkoll pĂ„ sitt liv, Ă€ndĂ„ kĂ€nner hon sig inte sĂ€ker. NĂ„gon vet obehagligt mycket om hennes förflutna. Om sĂ„dant som ingen borde veta. Som till exempel att hon Ă€r en mördare ... Är det nĂ„gon som leker med henne?

Efterhand som Spelet trÀnger sig allt djupare in i deras liv nÀrmar sig HP:s och Rebeccas vÀrldar oundvikligen varandra. Men om verkligheten bara Àr ett spel, vad Àr dÄ egentligen pÄ riktigt? Och Àr du verkligen sÀker pÄ att du vill spela?


Narrator: Mattias Linderoth
Duration: