(0)

GIVE IT SOME ENGLISH 2

E-book


Nyt inspirerende undervisningsmateriale til engelskundervisningen

Give It Some English 2 er en bog, som tager udgangspunkt i de 7 lande, hvor hovedsproget er engelsk.

Bogen er en opfÞlgning pÄ Give It Some English 1, som omhandlede emner, der tog udgangspunkt i de unges liv og hverdag.

Bogen er beregnet til folkeskolens ĂŠldste klasser samt HG og produktionsskolerne, men materialet kan ligeledes med fordel lĂŠses i begyndelsen af de gymnasiale uddannelser.

Indholdet i teksterne prÊsenterer de engelsksprogede landes kulturelle forhold og det, som knytter sig til de forskellige landes kultur. Flere af teksterne bestÄr af et A- og B-niveau. Bogens opgaver er ligeledes inddelt i 2 niveauer samt et fÊlles.

Bogen kan bruges bÄde tematisk og emnebaseret. Desuden kan den bruges i tvÊrfaglige

sammenhĂŠnge med andre af folkeskolens fag.

Undervisningsdifferentiering har i mange Är vÊret et bÊrende princip i undervisningen i folkeskolen. Det kan dog ofte vÊre svÊrt at finde godt materiale, der formÄr at inkludere alle elever. Bogens forfattere har derfor taget udgangspunkt i deres mangeÄrige erfaring med denne udfordring og skabt et materiale, der tilgodeser alle niveauer i undervisningen.

Om forfatteren

DOTH ERNST JACOBSEN er uddannet lÊrer fra NÞrre Nissum Seminarium 1984. Hun har stor undervisningserfaring i engelsk i folkeskolens Êldste klasser, pÄ handelsskolens grunduddannelse samt i ungdomsskolens tilbud til elever, der har brug for ekstra engelskundervisning.

HENRIETTE BETH BRIGHAM er uddannet lĂŠrer fra Århus Seminarium 1984. Hun har siden under-vist i engelsk i folkeskolen, pĂ„ privatskoler, ungdomsskoler, efterskoler og internationale skoler. Hun har boet i USA og har ogsĂ„ undervist der. Hun har tillige vĂŠret beskikket censor i engelsk i mange Ă„r.