(8)

Globetrotter

audiobook & e-book


I over 50 Ă„r var den nu 93-Ă„rige Jens Bjerres liv Ă©n lang spĂŠndende opdagelsesrejse med hele verden som kulisse for de mest eventyrlige oplevelser.

Historien om Jens Bjerre er historien om en eventyrer af den gamle skole. Om et menneske, der helt fra barnsben elskede at gÄ pÄ opdagelse, og hvis iver efter at se verden fik ham til allerede som 12-Ärig at forsÞge at stikke af hjemmefra for at fÄ hyre som skibsdreng.

Det er ogsĂ„ historien om en ung frihedskĂŠmper, der under besĂŠttelsen var aktiv i modstandsgruppen BOPA, og om en journalist, der aldrig tillod forhindringer stĂ„ imellem ham og den gode fortĂŠlling. Endelig, men ikke mindst er det historien om en opdagelsesrejsende, der i mere end 50 Ă„r rejste til fjerne afkroge af verden for at dokumentere de nu for altid tabte ritualer og skikke blandt indianere, buskmĂŠnd og kannibaler – altid med kameraet som sin tro fĂžlgesvend. Globetrotter er Jens Bjerres underholdende livshistorie fortalt til Lone Theils og med fotos af Jens Bjerre selv.


Narrator: Tobias Hertz
Duration: