(4)

H. Rider Haggards Kong Salomons miner

audiobook & e-book


Gyldendals Udødelige. De helt store klassikere, opdateret med kÌrlig hünd af levende anerkendte danske børnebogsforfattere.

Gyldendals udødelige lever. Rigtige historier med rigtige helte og rigtige skurke. Her er timevis af sjov, spÌnding og dødelig alvor med Long John Silver, Robin Hood, Phileas Fogg, Kaptajn Nemo og alle de andre udødelige venner og fjender. Det gÌlder liv og død dybt under havet, alt eller intet pü en øde tropeø, kÌrlighed og oprør i Sherwoodskoven, krig og nød i Sibirien og i Nordalaskas ødemark.

Pü et skib fra Cape Town til Durban møder storvildtsjÌgeren Allan Quartermain sir Henry og kaptajn Good. De er i Sydafrika for at lede efter sir Henrys bror, som er taget ud for at finde Kong Salomons sagnomspundne diamantminer. Quartermain slutter sig til selskabet, og de tre mÌnd drager ud pü en lang og halsbrÌkkende fÌrd. Undervejs bliver de rodet ind i kampen mod den onde Kong Twala, og da de endelig nür frem til minerne og begejstret begraver hÌnderne i bunker af smukke sten, gür det op for dem, at de er blevet narret i en fÌlde ...

IndlĂŚst af Lars Thiesgaard 2015.


Narrator: Lars Thiesgaard
Duration: