(70)

Harju

audiobook & e-book


SydĂ€ninfarktista toipuva rikospoliisi Raistola on pÀÀtynyt kuntoutukseen Punkaharjulla sijaitsevaan kylpylĂ€hotelliin. Paikkakunnalla tapahtuu samaan aikaan jotain muutakin kiinnostavaa: presidentit Niinistö ja Putin ovat tapaamassa hotellissa, joka on perustettu vanhaan kartanoon. Alueen turvatoimet on viritetty huippuunsa, mutta lĂ€histöltĂ€ löytyy silti raa’asti murhatun miehen ruumis. Mies paljastuu venĂ€lĂ€iseksi – mistĂ€ oikein on kysymys? Raistola pÀÀttÀÀ ryhtyĂ€ töihin.

"Harju" (2020) on Kari Levolan toinen dekkari, jossa seikkailee "Live Evil" -romaanista tuttu poliisi Raistola.

Raistola on rikospoliisi elÀköitymisen kynnyksellÀ. Kun Raistolan on aika jÀÀdÀ elÀkkeelle, hÀn ei kuitenkaan malta pysyÀ poissa rikostutkimuksista. MitÀ muuta sitÀ elÀkkeellÀ tekisi kuin jatkaisi intohimotyön parissa?

Kari Levola (s. 1957) on suomalainen kirjailija, joka toimi vuosina 2002–2008 Kirjailijaliiton puheenjohtajana. HĂ€n on kirjoittanut mittavan uransa aikana niin romaaneja, elokuvakĂ€sikirjoituksia kuin myös toimittanut oppikirjoja. Levola on voittanut uransa aikana muun muassa J. H. Erkon palkinnon sekĂ€ Arvid Lydecken -palkinnon.


Narrator: Panu Vauhkonen
Duration: