(17)

Hilma och den luriga ponnyn

E-book


Full av förvĂ€ntan kommer Hilma till det nya stallet – det ska bli spĂ€nnande att trĂ€ffa alla ponnyerna och fĂ„ nya ridkompisar! Men saker och ting gĂ„r inte alls som planerat. Hon fĂ„r rida Harry som Ă€r sĂ„ lurig att ingen vill vara skötare pĂ„ honom. Hilma lyckas knappt ens borsta den busiga ponnyn före lektionen. Som om inte det var illa nog Ă€r den kaxiga Vicky snabb att komma med elaka kommentarer.

PÄ nÄgot sÀtt lyckas Hilma tacka ja till att bli skötare pÄ Harry. NÀr ridskolans stora rykttÀvling nÀrmar sig fasar hon för att hon kommer misslyckas totalt. Nu mÄste hon lÀra sig att hantera sina rÀdslor och den bÄngstyriga Harry.

Hilma och den luriga ponnyn Àr första delen i Ulla M. Nissens serie om Hilma och hennes hÀstÀventyr. Genom Hilma fÄr lÀsaren hÀnga med pÄ hÀrliga upplevelser i hÀstens fantastiska vÀrld, men ocksÄ kÀnna igen sig i andra av livets utmaningar.

Ulla M. Nissen föddes i Norrköping och vÀxte upp i Norrland, men bor idag i TÀby. Hon har arbetat med information och marknadsföring. Ulla har skrivit tvÄ ungdomsromaner för att hon hade nÄgot viktigt att berÀtta. Nu förflyttar hon sig till hÀstvÀrlden och sitt största intresse: ridningen.