(2)

Historien om A.J. Fikrys liv

audiobook & e-book


A. J. Fikry er selvstÌndig boghandler og ejer Island Books pü den lille ø Alice Island i New England, USA. Han har haft nogle hürde ür: Hans kone er død, hvilket har gjort ham til en alkoholsøgende enkemand i en alder af kun 39 ür, salget i bogladen er for nedadgüende, og hans store stolthed - en sjÌlden udgave af Edgar Allan Poes digte - er blevet stjület. Bøger har altid vÌret hele hans liv, alle store begivenheder har for ham en litterÌr reference, men som ürene er güet, har han langsomt givet op, er blevet sur og bitter pü verden og har trukket sig fra det lille øsamfund. Da han en dag finder en højst overraskende pakke i butikken, bliver alt dog vendt pü hovedet. A.J. Fikry für en enestüende mulighed for at Ìndre sit liv og se verden med nye øjne.

HISTORIEN OM A.J. FIKRYS LIV er for bogelskere. Enhver, der har arbejdet med bøger vil nikke genkendende til Gabrielle Zevins humoristiske og varme fortÌlling. Men man behøver ikke at have vÌret i bogbranchen for at elske denne bog, for der er noget for alle: kÌrlighed, drama, romantik, humor og uforglemmelige karakterer. Bogen er en rendyrket kÌrlighedserklÌring til litteraturen.

ANMELDERNE SKREV

"Bøger om, hvor vidunderlige bøger er, er nÌrmest en hel genre for sig selv. Nu er der udkommet den fineste sag, nemlig Historien om A. J. Fikrys liv af Gabrielle Zevin (..) Dette er en fantastisk lille sag om kÌrlighed, inspiration, passion - og bøger. Den er skrevet til dig og mig og alle os andre, der indimellem opdager, at den verden, der er mellem siderne, kan føles lige sü virkelig som den, vi stür midt i."

- FEMINA

"Historien om A. J. Fikrys liv af Gabrielle Zevin rummer noget for enhver: kĂŚrlighed, drama, romantik og humor. Det er en bog, der minder os alle om, hvorfor vi lĂŚser - og hvorfor vi elsker."

- IN

"Gabrielle Zevin skriver varmt og humoristisk om A. J. Fikry og hans familie og om de andre personer i det lille samfund. Man kommer til at holde af romanens karakterer. Det er en vaskeĂŚgte feelgood roman, man kan hygge sig med."

- Litteratursiden


Narrator: Morten Rønnelund

Duration: