(17)

Historien om Arthur Truluv

audiobook & e-book


Historien om Arthur Truluv er en livsbekrÊftende og varm fortÊlling om tre mennesker, som hver mister den, de elsker allerhÞjest, men som sammen fÄr muligheden for at finde lykken pÄ ny.

Det seneste halve Är har den 85-Ärige Arthur Moses haft fuldstÊndig samme rutine hver dag: Han passer sin have, sÞrger for sin kat, Gordon, og tager bussen til kirkegÄrden for at spise sin medbragte frokost ved sin afdÞde hustrus gravsted.

17-Ärige Maddy Harris tilbringer frikvarterne pÄ kirkegÄrden for at undgÄ de andre teenagere pÄ skolen. En eftermiddag beslutter Maddy sig for at gÄ hen til Arthur, som hun har holdt Þje med pÄ afstand, og det bliver starten pÄ et uventet venskab mellem to ensomme mennesker.

Og sÄ er der Arthurs nabo Lucille, der er bÄde er utrolig nysgerrig og fantastisk til at bage.

PĂ„ trods af hjertesorger og trĂŠngsler hos dem hver isĂŠr hjĂŠlper de tre venner hinanden med at se andre muligheder i livet, og rĂžrt over Arthurs venlighed og trofasthed giver Maddy sin nye ven efternavnet Truluv – ĂŠgte kĂŠrlighed.

Pressen skriver:

»En smuk, rÞrende og klog bog, som passer perfekt til vinterstilhed og eftertÊnksomhed, og som minder én om, at det ikke altid er i dramaet, de allerstÞrste nuancer findes.«

**** – Femina

»  trĂŠnger du for en kort stund til at blive glad og varm om hjertet, er bogen lige noget for dig.«

**** – Sþndag

»  helt tilpas bagt med feelgood pĂ„ toppen. Du kommer til at elske Arthur Truluv, jeg lover det!«

– Litteratursiden


Narrator: Paul Becker
Duration: