(23)

Hotel Cartagena

audiobook & e-book


Vuoden kÀÀnnösdekkari Britanniassa!

Hampuri 1980-luvulla ja nuori mies, joka haluaa pois. HĂ€n nousee Kolumbiaan lĂ€htevÀÀn laivaan ja saa Cartagenan rannoilla oppia, mitĂ€ tapahtuu, kun juhlii vÀÀrien ihmisten kanssa. Ylellisten bileiden jĂ€lkeen on helvetti irti. Kun vuodet kuluvat, tarjoutuu tilaisuus kostaa, eikĂ€ tuo samainen mies – ei enÀÀ niin kovin nuori – jĂ€tĂ€ tilaisuutta kĂ€yttĂ€mĂ€ttÀ 

Kalsea hotellibaari Hampurin satamassa yli kolmekymmentÀ vuotta myöhemmin. Alapuolella hohtavat telakoiden valot, ylhÀÀllÀ syyttÀjÀ Chastity Riley juhlii ystÀviensÀ seurassa. YhtÀkkiÀ ovet avautuvat, ja baariin kÀvelee kaksitoista raskaasti aseistautunutta miestÀ, jotka ottavat asiakkaat ja henkilökunnan panttivangeikseen. Poliisit rakennuksen ulkopuolella vaikuttavat jÀÀvÀn sivustaseuraajan rooliin, ja Chastity kumppaneineen joutuu keskelle tapahtumasarjaa, jonka jÀlkeen mikÀÀn ei voi olla niin kuin ennen.

Hotel Cartagena on Simone Buchholzin menestyksekkÀÀn Chastity Riley -dekkarisarjan viides suomennos ja tyyliltÀÀn ja kieleltÀÀn jÀlleen juuri sitÀ, mitÀ sarjan fanit odottavat. Isossa-Britanniassa Hotel Cartagena palkittiin vuoden 2022 parhaana kÀÀnnösdekkarina.


Narrator: Karoliina Niskanen
Duration: