(134)

Huvitusten saari

audiobook & e-book


Valheista parhaat kerromme itsellemme.

"Asetin neilikkakimpun hÀnen rinnalleen ja suutelin hÀnen huuliaan. HÀn ei vastustellut. Mutta kuinka helvetin kylmÀt hÀnen huulensa olivatkaan." Kun kirjailija Mikael Kokkonen löytÀÀ psykiatri Krista Sinisalon tapettuna tÀmÀn asunnosta, hÀn ei aavista, ettÀ heidÀn tarinansa on vasta alussa. Sinisalo oli kirjoittamassa kirjaa traumatisoituneesta potilaastaan, Niklaksesta, joka löytyi 12-vuotiaana Suomenlahden autiosaarelta. Poika vÀitti tulleensa pedofiiliringin hyvÀksikÀyttÀmÀksi, mutta rikollisia ei koskaan löydetty.

Vain pÀivÀÀ myöhemmin Kokkonen saa postissa pÀtkÀn kÀsikirjoituksesta, jossa Niklas kertoo tarinansa. Mutta jokin ei tÀsmÀÀ, nÀin Krista Sinisalo tuntuu vinkkaavan haudan takaa.

Tapaus kiskoo Kokkosen syviin vesiin, tÀynnÀ synkkiÀ salaisuuksia ja vaarallisia petoja. Sinne joku tahtoo hukuttaa myös Kokkosen.

"Pete Suhonen kirjoittaa tyylikÀstÀ, lajinsa tuntevaa ja toiminnan tÀytteistÀ kieltÀ. On vaikea taito yhdistÀÀ huumori ja sujuva dialogi kovaksikeitetyn rikoskirjallisuuden genreen uskottavasti, mutta Suhonen sen osaa."

– Sini Paloheimo Postinumeromurhat-sarjan osasta Tennisopettaja Ruumiin kulttuuri -lehdessĂ€.

Pete Suhonen on helsinkilÀinen kirjailija ja pÀÀtoimittaja. HÀn on julkaissut aiemmin seitsemÀn romaania. Koira joka kÀvi coffee shopissa oli Nuori Aleksis -palkintoehdokas. Huvitusten saari on Postinumeromurhat-sarjan kolmas osa.


Narrator: Jukka PitkÀnen
Duration: