(0)

Ihan lopussa

audiobook & e-book


SydÀmentykytystÀ hermolomalla.

”HillittömĂ€n hauska ja pirskahtelevan elĂ€mĂ€niloinen - kaikille, jotka tarvitsevat pientĂ€ breikkiĂ€.” - kirjailija Beth O'Leary

Sasha ei ole vain vÀsynyt. HÀn on lopen uupunut, kuiviin puristettu rÀtti, joka ei jaksa enÀÀ yhtÀÀn työpÀivÀÀ dynaamisessa start up -yrityksessÀ. Kun seinÀ tulee lopulta vastaan (ikÀvÀ kyllÀ varsin kirjaimellisesti), on aika suunnata hermolomalle. Sashaa ei hetkauta tyhjÀn rantahotellin törppö henkilökunta, ankea lehtikaalismoothie tai karu sÀÀ. Mutta kun sietÀmÀttömÀn komea ja yhtÀ lailla uuvahtanut Finn ilmestyy hÀiritsemÀÀn Sashan mindfulness-harjoituksia, rauha on mennyttÀ. KipinÀt sinkoilevat torailevan parivaljakon ottaessa toisistaan mittaa.

Englantilainen Sophie Kinsella (s. 1969) on chicklitin tÀhtikirjailija, joka huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan lisÀksi on kirjoittanut 12 itsenÀistÀ romanttista komediaa. Hulvattoman höpsöt romcomit ovat hurmanneet lukijat ympÀri maailman: kirjoja on kÀÀnnetty yli 40 kielelle ja myyty yli 45 miljoonaa kappaletta yli 60 maassa. Kinsellan tavaramerkkejÀ ovat itseironinen sanailu ja pirteÀ huumori. Uudessa romaanissaan Ihan lopussa itsekin burnoutin kokenut kirjailija kÀsittelee vakavaa aihetta lÀmpimÀn huumorin keinoin.