(11)

Iho - eroottinen novelli

audiobook & e-book


"Haluaisin suudella sinua, jokaista ihohuokosta ja ruumiinosaa, isoa ja pientÀ. Haluaisin suudella sinua hitaasti ja pitkÀÀn. Olet kuin nukke, tÀysin turmeltumaton. SileÀ, ihana, rypytön, kokonaisuus, jolla ei ole alkua eikÀ loppua. Niin, haluaisin jopa maistaa sen. HerÀÀn keskellÀ yötÀ ja ajattelen sinua. Haluaisin olla lÀhellÀsi."

MiehessÀ on jotakin erikoista, epÀtavanomaista. Nainen huomaa sen jo ensitapaamisella. Mies on hieman pidÀttyvÀinen, ja hÀnen tummat silmÀnsÀ ovat salaperÀiset ja arvoitukselliset. HÀn on myös aivan mielettömÀn seksikÀs. Ja vaikka nainen aavisteleekin miehessÀ jotakin erilaista, hÀn ei voi olla lumoutumatta tÀmÀn olemuksesta ja heidÀn vÀlisestÀÀn eroottisesta jÀnnitteestÀ. Ei kestÀkÀÀn kauaa, kun nainen on jo valmis venyttÀmÀÀn sovinnaisuuden rajoja miehen vuoksi.

Iho on eroottinen trilleri, joka tarjoilee sekÀ kutkuttavaa seksiÀ, kiellettyjÀ fantasioita ettÀ mahdollisia taka-ajatuksia.

B. J. Hermansoniin taitavasti kirjoitetuissa novelleissa rosoisuus ja runollisuus kietoutuvat yhteen. Tekstien pohjalla oleva sÀvy saa lukijan pohtimaan ja kyseenalaistamaan yleisesti hyvÀksyttyjÀ kÀsityksiÀ, jotka usein liittyvÀt vallitseviin normeihin ja seksuaalisuuteen.


Narrator: Maria Laine
Duration: