(100)

Indtil Nico

audiobook & e-book


Her fĂ„r du fjerde bind i fortĂŠllingen om MaysonbrĂždrene i Aurora Rose Reynolds’ Indtil-serie. MaysonbrĂždrene er virkelig lĂŠkre mĂŠnd, men der hviler ogsĂ„ en familieforbandelse over dem. For nĂ„r de fĂžrst bliver forelsket i en kvinde, bliver hun den eneste ene. OgsĂ„ selvom hun ikke nĂždvendigvis er interesseret.

Nico Mayson har indtil nu vĂŠret familiens sorte fĂ„r, og for ham er kvinder noget, man bruger og smider vĂŠk. Han er tatoveret over det hele og hele sit liv er han kun blevet bedĂžmt pĂ„ sit provokerende udseende. Han har aldrig mĂždt en kvinde, som kan se, hvordan han i virkeligheden er bag den barske facade. Han er trĂ„dt ud af familiens byggefirma og ernĂŠrer sig som dusĂžrjĂŠger, der finder kriminelle over hele USA, og det tjener han gode penge pĂ„. Han har ikke tid til – eller interesse i – kvinder.

Sophie Grates er bibliotekar, forsikringsagent og lidt af en enspÊnder. Tidligt i sit liv har hun oplevet nogle ting, der gÞr hende forsigtig over for fremmede. Hun lever sit liv fra sidelinjen og har aldrig mÞdt en mand, som presser hende til at trÊde ud af det velkendte og trygge. Da Nico finder hendes telefon, er hun meget tilbageholdende med at give ham informationer om sig selv for at fÄ den tilbage. Modvilligt fortÊller hun ham, at hun har skjorte og nederdel pÄ og brunt hÄr. Hun fortÊller ikke om de hÞje hÊle, hun ogsÄ har pÄ.

Men de to mÞdes dog og Sophie fÄr sin telefon. De to provokerer hinanden. Nico bliver sur og det gÞr Sophie ogsÄ. Og det er jo ikke den optimale begyndelse pÄ en kÊrlighedshistorie 
 men det er det nu alligevel.

Aurora Rose Reynolds NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER Aurora er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over nĂŠsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alpha-mand, der elsker hende sĂ„ meget som mĂŠndene i hendes bĂžger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for.


Narrator: Maj Johansen
Duration: