(0)

Intet varer evigt

E-book


"Intet varer evigt" – det er den bitre sandhed for de tre kvindelige lĂŠger pĂ„ det store San Francisco-hospital. BĂ„de nĂ„r det gĂŠlder deres succes som lĂŠger og i deres ret brogede privatliv.

Paige, Honey og Kat er de eneste kvindelige lÊger pÄ hospitalet. De arbejder som smÄ heste, men har alligevel svÊrt ved at blive accepteret af alle. Og da Paige bliver anklaget for mord pÄ en patient, hun skal arve, bliver tilvÊrelsen virkelig vanskelig. Specielt da de to andre ogsÄ har deres problemer at slÄs med.

Men det er alt sammen intet imod, hvad der venter dem lige om hjþrnet 


Den amerikanske bestsellerforfatter Sidney Sheldon (1917-2007) begyndte sin karriere med at skrive stykker til Broadway i 1930‘erne. Derefter gik han videre til filmmanuskripter – blandt andet til den populĂŠre komedie "The Bachelor and the Bobby Soxer", som han vandt en Oscar for i 1947 – og tv. I slutningen af 1960‘erne begyndte han at skrive spĂŠndingsromaner, og det gjorde ham for alvor berĂžmt. Sidney Sheldon er nummer syv pĂ„ listen over de skĂžnlitterĂŠre forfattere, der har solgt flest bĂžger gennem tiden.