(22)

Jorden rundt med hele familien

audiobook & e-book


Bettina Aller rev et Ă„r ud af kalenderen for at sejle jorden rundt med familien, pĂ„ deres fantastiske skib Lady Emily. Midt i planlĂŠgningen om kĂžb af bĂ„d, rutevalg – samt overhovedet at lĂŠre at sejle – kom tvillingerne Marco og Louis til verden. Det gjorde bare turen endnu mere farverig og udfordrende. Undervejs stĂždte venner og familie til, og turen blev en dramatisk men ogsĂ„ fantastisk oplevelse.

Bettina Aller er direktÞr i Aller Holding og eventyrer af hjertet. Hun har rejst over det meste af verden. Hun er den fÞrste dansker, der har gÄet pÄ ski med pulk fra Sibirien til Nordpolen i 2004. Det blev til 58 dage pÄ isen. I 2006 krydsede hun Polarhavet fra Sibirien via Nordpolen til Canada pÄ 99 dage med hendes mand Jean-Gabriel. Begge ekspeditioner blev til dokumentarfilm pÄ National Geografic Channel. Desuden har hun besteget bjerge, krydset jungler og dykket ned i eventyrlige have. Hun har lÞbet maraton og er ivrig klatrer.

I 2012/13 sejlede hun den halve jord rundt med sin mand og sine fire bĂžrn. PĂ„ davĂŠrende tidspunkt var tvillingerne Marco og Louis kun halvandet Ă„r. Det blev et fantastisk Ă„r, med en masse spĂŠndende oplevelser fra Frankrig til Tahiti. Samt med en masse dejlige dag- og nattevagter med sine to store bĂžrn under en million stjerner med dybe samtaler om livet og nye horisonter.