(153)

Juudaksen suudelma

audiobook & e-book


Kipinöiviä kohtaamisia Irlannin nummilla! Juudaksen suudelma aloittaa Tuija Lehtisen sarjan sykähdyttäviä historiallisia rakkaustarinoita.

Irlantilaisen kreivin tyttären Brighid McMahonin sydän on pakahtua halusta päästä pois uneliaasta kotikylästään. Unelmissaan Brighid tanssii jo Lontoon juhlasaleissa, mutta perhe haluaa varjella Brighidiä maailman vaaroilta, eivätkä edes Dublinin seurapiirien ovet aukene Brighidille.

Brighidin kotikylän hiljaiselon keskeyttää Amerikasta saapuva Finn Nolan. Kaikki Finnissä aiheuttaa paikallisissa närkästystä, mutta Brighidiä huhut hänen seikkailuistaan kiehtovat. Kun Brighid lopulta tapaa miehen, ei tämä tunnu kuitenkaan pitävän hänestä laisinkaan, ja Finnin julkea käytös saa Brighidin mielen myllerryksiin. Sattuma saattaa Brighidin ja Finnin yhteen yhä uudestaan, eikä jännite heidän välillään jää huomaamatta myöskään kilttisydämiseltä nuorelta pappi Flanaganilta tai naapurin suloiselta Donaldilta. Voiko kukaan miehistä lopulta valloittaa omapäisen Brighidin sydämen?

Mukaansatempaava romanttinen tarina on ensimmäinen osa Seurapiirejä ja suuria tunteita -sarjaa, jonka tunnelmalliset historialliset rakkaustarinat johdattavat niin puolalaisiin kartanoihin kuin 1800-luvun Pariisin teatterimaailmaan, Egyptin pyramideille ja Venäjän vallan ajan Suomeen. Juudaksen suudelma on julkaistu alun perin kirjailijanimellä Minna Skog.

Seurapiirejä ja suuria tunteita on sarja ihastuttavia historiallisia rakkaustarinoita.

Tuija Lehtinen (s. 1954) on rakastettu kirjailija, joka on tunnettu erityisesti nuortenkirjoistaan. Uransa alkuvuosina hän kirjoitti myös Kolmiokirjan romanttisia lukemistoja.


Narrator: Susanna Hyvärinen
Duration: