(7)

K for knockout

audiobook & e-book


Lorna Kepler var smuk og helt med vilje en enspÊnder, der ikke kunne modstÄ at flirte med de farlige sider af livet. MÄske var det det der slog hende ihjel? Hendes dÞd rejste en rÊkke vanskelige spÞrgsmÄl. Politiet mistÊnkte drab, men de kunne hverken finde motiv eller mistÊnkte. Selv beviserne var svÊre at have med at gÞre: Lornas lig var sÄ forrÄdnet, da det blev fundet, at man ikke kunne vÊre sikker pÄ om hun var dÞd af naturlige Ärsager. Travle betjente skubbede sagen fra lavt blus til uopklaret. Kun Lornas mor holdt liv i sagen, opslugt af visheden om, at nogen derude var sluppet af sted med mord.

I ti mÄneder efter datterens dÞd, havde Janice Kepler fulgt en sorggruppe, for at komme overens med sit tab og sin vrede. Det havde ikke hjulpet. SÄ da hun, efter et af mÞderne i gruppen, sÄ lys pÄ kontoret hos Millhone Investigations, bankede hun pÄ dÞren. Og sÄ bliver Kinsey Millhone trukket ind i en underverden af uhÊvnet mord, hvor kun en pagt med djÊvelen vil tilfredsstille ofrenes rastlÞse spÞgelser og sÊtte de efterladt fri.

Sue Grafton tager os ind i et skyggeland af smerte og sorg, hvor mordere ustraffede, uforbedrede og uden anger gÄr fri. Med "K for knockout" byder hun pÄ en fortÊlling, der er mÞrk, kompleks og dybt foruroligende.