(215)

Kaikki pois piilosta

audiobook & e-book


TÀmÀn jÀlkeen et enÀÀ uskalla astua huvipuistoon.

HengÀstyttÀvÀ, selkÀpiitÀ karmiva trilleri, josta nauttii jokainen vuoristoradan vauhdissa kirkunut tai pelleÀ pelÀstynyt ihminen.

Pelin sÀÀnnöt ovat yksinkertaiset: piiloudu puistoon, ÀlÀ tule löydetyksi. Mack kilpailee kolmentoista muun nuoren aikuisen kanssa isosta rahapalkinnosta hylÀtyssÀ, labyrinttimaisessa huvipuistossa. Rankoista oloista tullut Mack tietÀÀ, miten muututaan nÀkymÀttömÀksi. HÀn uskoo voittoonsa. Siihen asti kun kÀy ilmi, ettÀ puistossa ei piilottelekaan tosi-tv-kameroita, vaan jotain paljon, paljon vaarallisempaa.

Kiersten White on kirjoittanut aiemmin New York Timesin bestsellerlistalle pÀÀsseitÀ nuortenkirjoja ja voittanut Bram Stoker Awardin. Kaikki pois piilosta on hÀnen ensimmÀinen romaaninsa aikuisille, ja se on myyty ennen julkaisuaan jo kahdeksalle kielelle. White asuu San Diegon lÀhettyvillÀ Kaliforniassa.

*

”Lumoava, energinen trilleri. White tasapainottelee taidokkaasti kuvatessaan yksittĂ€isten hahmojen kauheita kokemuksia, kireÀÀ ryhmĂ€dynamiikkaa ja puiston historiaa. Tuloksena on polveileva kertomus, jonka taustalla kauhuntunne kasvaa. TĂ€mĂ€ riemastuttava retki osoittaa, ettĂ€ White on millenniaalikauhun mestari.” Publishers Weekly

“Unohtumaton, hĂ€tkĂ€hdyttĂ€vĂ€, sÀÀlimĂ€tön ja yllĂ€ttĂ€en myös sydĂ€ntĂ€sĂ€rkevĂ€. Kaikki pois piilosta vetÀÀ lukijansa vÀÀjÀÀmĂ€ttĂ€ okapensaiden ja ruosteen lĂ€pi sinne missĂ€ hirviöt ovat erittĂ€in tuttuja ja mittaamattoman kammottavia.” - Delilah S. Dawson, kirjailija


Narrator: Usva KÀrnÀ
Duration: