(11)

Kaikkien aikojen kookoskeikka

audiobook & e-book


HersyvÀ seikkailu 6-10-vuotiaille

”Kuumailmapallolla lentĂ€minen on vĂ€hĂ€n niin kuin elĂ€mĂ€ itsessÀÀn! ElĂ€mÀÀ ei voi hallita, mutta sitĂ€ voi yrittÀÀ ohjata haluamaansa suuntaan.”

Tuuli ei ole perheensÀ seikkailunhaluisin jÀsen, mutta kun Tuulin kapellimestari-mummo alkaa rakentaa jotain salaperÀistÀ, ei auta kuin pakata rohkeus reppuun ja lÀhteÀ reissuun. Mummon keksintö on arvaamaton, mutta aina neuvokas matkapari pÀrjÀÀ kyllÀ missÀ vain! Vaikka Tuulin mielestÀ rakkaus onkin aika yök, kaikkien aikojen kookoskeikalle mahtuu mukaan myös rakastunut halkolohikÀÀrme ja liemitiettyÀÀn kaipaava unielÀin-mesimÀyrÀ.

Suurenmoisesta sitruunaseikkailusta sanottua:

”Kirjassa on jĂ€ntevĂ€ tarina, tilannekomiikkaa ja tarkasti hiottuja lauseita, joita toistelee mielellÀÀn.” - Kari Kemppainen, Kaleva

”PÀÀosassa on vivahteikkaasti kerrottu ja mielikuvia herĂ€ttĂ€vĂ€ seikkailu. Henna RyynĂ€sen kuvitus on raikas, hauska, ilmeikĂ€s ja vĂ€rikĂ€s.” - PĂ€ivi Brink, Onnimanni

Heli Rantala (s. 1982) on toimittaja ja kÀsikirjoittaja. HÀnen esikoisteoksensa Suurenmoinen sitruunaseikkailu ilmestyi 2019. SekÀ sen ettÀ Kaikkien aikojen kookoskeikan herkullisen ilmeikkÀÀn kuvituksen on tehnyt graafikko ja kuvittaja Henna RyynÀnen (s. 1979).


Narrator: Usva KÀrnÀ
Duration: