(4)

Kaksi rakkautta

audiobook & e-book


Miten voi pitÀÀ kiinni unelmistaan, kun nuoruus jÀÀ sodan jalkoihin?

Anna ei vielÀ aavista, ettei sotaa kestÀisi kuin seuraavaan kesÀÀn. Tuntuu, ettÀ nÀin on ollut aina, ja elÀmÀ kotirintamalla on kovin ankeaa. TÀhÀnkö nuoruus meni, eikö koskaan enÀÀ ole niin kevyttÀ ja hauskaa kuin ennen? Mies on rintamalla, ystÀvÀt HelsingissÀ, lapset talkoissaan ja kerhoissaan. Pieneen kylÀÀn muuttaneella nuorella perheenÀidillÀ ei ole muuta tekemistÀ kuin tenttiÀ viimeisiÀ yliopisto-opintojaan. Silloin kuvaan astuu hurmaava Tuji-serkku, joka tuo tuulahduksen toisenlaisesta maailmasta. Anna heittÀytyy suin pÀin rakastumisen huumaan.

Miten siitÀ voi selvitÀ? Miten arkeen voi palata sen jÀlkeen, kun koko iho hehkuu polttavana toisen kosketuksesta?

Jatkosodan viime kuukausiin sijoittuva tarina kertoo siitÀ, miten kipeÀÀ on rakkauden kaipuu silloin, kun rakkaus on kaikilla mahdollisilla tavoilla kielletty. Se kertoo ikÀvÀstÀ, intohimosta ja hehkusta, naiseuden ja Àitiyden yhteen sovittamisesta, valinnoista ja tunteista, jotka ovat liian suuria hallittaviksi.

"Kaksi rakkautta on koskettava ja yllÀttÀvÀ romaani, vÀlillÀ viiltÀvÀn surullinen, vÀlillÀ tÀynnÀ raastavaa intohimoa. Sota-ajan arki ja suuret tunteet muodostavat hienon kontrastin..."

- Me Naiset


Narrator: Jussi Lehtonen
Duration: