(52)

Karkkia ja kepposia

audiobook & e-book


Vuoden jĂ€nnittĂ€vin juhlapyhĂ€ on kĂ€sillÀ 

Göteborgilaiset ystÀvykset Jenny, Sofia ja Jessika tapaavat yhÀ harvemmin suosikkiravintolassaan Dorsiassa. EhkÀ syynÀ on se, ettÀ Sofia tuskin edes mahtuisi pöydÀn ÀÀreen odottaessaan kaksosia ja teini-ikÀÀn tullut Chloe vie loputkin hÀnen energiastaan.

Jenny puolestaan on poltellut rauhanpiippua Magnuksen kanssa, mutta rauha osoittautuu hauraaksi. Jennyn Àiti umpirakastuu Bjarneen ja kun tÀmÀ alkaa tuputella Jennylle terveystuotteita, jotka tuntuvat pikemminkin olevan terveydelle vaarallisia, JennystÀ alkaa tuntua, ettÀ hÀnellÀ on kaksi miespuolista tyhjÀntoimittajaa vaivoinaan.

Jessika ja hÀnen jalokivikauppiaansa Claes sen sijaan nÀyttÀvÀt olevan matkalla auringonlaskuun yhdessÀ. Mutta sitten kÀÀrme luikertelee heidÀn paratiisiinsa epÀillyn varkauden muodossa. Ja pian jotain yhtÀ pelottavaa kuin kaksossynnytys, lipevÀt myyntityypit ja jalokivivarkaudet on lÀhestymÀssÀ - nimittÀin Halloween!

Karkkia ja kepposia on jo neljÀs osa göteborgilaisystÀvyksistÀ JennystÀ, Sofiasta ja Jessikasta kertovassa hyvÀn mielen sarjassa. Kaikki sarjan osat sijoittuvat johonkin juhlapyhÀÀn.

Mia Ahl on salanimi, jonka takana on Tukholmassa syntynyt kirjailija Maria Gustavsdotter. Mia Ahl -nimellÀ hÀn kirjoittaa viisaita ja hurmaavia hyvÀn mielen tarinoita - sellaisia joiden ÀÀrellÀ pulppuavat niin kyyneleet kuin nauru.


Narrator: Riina Tikkanen
Duration: