(0)

Kasvun paikka

E-book


Organisaatiossa, jossa tyydytÀÀn rutiinisuorituksiin ja ajatellaan pienesti, ei saada aikaan mitÀÀn merkittÀvÀÀ. Kasvu vaatii uskallusta, nÀkemystÀ ja fokuksen siirtÀmistÀ asiakkaisiin.

”Olen kirjoittanut tĂ€mĂ€n kirjan siksi, ettĂ€ keskustelua suomalaisesta kasvusta pitÀÀ saada lisĂ€Ă€â€, Jukka-Pekka Vuori korostaa. ”Haluan kannustaa suomalaisia yrityksiĂ€ siihen, ettĂ€ ne uskaltaisivat kasvaa ja panostaa kasvua kiihdyttĂ€vÀÀn asiakastyöhön, markkinointiin, yrityskulttuuriin ja johtamiseen.”

”Kasvun tĂ€rkein yksittĂ€inen ainesosa on tyytyvĂ€inen asiakas. Kasvua syntyy kunnolla vasta, kun yrityksellĂ€ on nĂ€kemystĂ€, kykyĂ€ ja rohkeutta ajatella asiakaslĂ€htöisesti. TĂ€mĂ€ vaatii paradigman muutosta. Menestys edellyttÀÀ fokuksen siirtĂ€mistĂ€ asiakkaisiin ja markkinointiin.”

”TĂ€ydellistĂ€ yritystĂ€ tai johtajaa ei ole, ihan niin kuin ei ole mestaria, joka ei milloinkaan epĂ€onnistuisi. Mutta me kaikki voimme parantaa omaa suoritustamme, kun otamme oppia parhailta.”

Mallia voi ottaa sekÀ liike-elÀmÀn ettÀ urheilun tÀhdistÀ. Vuori on haastatellut merkittÀvÀn joukon ykkösketjun kasvuyrittÀjiÀ ja yritysjohtajia Air Asian pÀÀomistaja Tony Fernadesista St1:n Mika Anttoseen. Mukana ovat myös Heikki Kovalainen, Karsten Slotte, Harry Harkimo, Heikki Salmela ja monet muut. Teos pureutuu lisÀksi johtaviin markkinointiteorioihin ja niiden kÀyttökelpoisuuteen kasvun rakentamisessa.

Johdon vastuun, itseluottamuksen ja sitoutumisen lisÀksi on tÀrkeÀÀ, ettÀ organisaatiossa arvostetaan ihmisiÀ ja samalla vaaditaan heiltÀ enemmÀn. Sen jÀlkeen voidaan ottaa hyödyntÀmÀttömÀt kilpailukeinot tehokkaasti kÀyttöön.

Facebook: http://www.facebook.com/kasvunpaikka

Twitter: http://twitter.com/#!/Kasvunpaikka