(0)

Kvinde i en ny tid

E-book


Da den forÊldrelÞse Sophie Lackland fÄr en stÞrre arv pÄ betingelse af, at hun bliver kirurg, siger hun ja, selv om det bestemt ikke er en kvindes kald i slutningen af 1800-tallet. Hun tager til London, fast besluttet pÄ at overvinde al intolerance og modstand. Kampen er hÄrd, og tilmed kompliceres hendes tilvÊrelse af hendes splittede fÞlelser for skuespilleren Gilbert Stacey pÄ den ene side og hendes gamle ven og beundrer Wilfred Brotherton pÄ den anden. IfÞlge testamentets bestemmelser kan Sophie ikke tillade sig at gifte sig, og hun mÄ tage sine ambitioner og sit fÞlelsesliv op til overvejelse.

Claire Rayner er fÞdt i London i 1932. Hun er uddannet sygeplejerske og har arbejdet pÄ flere forskellige hospitaler i London. Hendes store interesse for medicinske og sociale spÞrgsmÄl har resulteret i et stort antal artikler og fagbÞger. "SlÊgten Lackland" er hendes store gennembrud som skÞnlitterÊr forfatter.

Claire Rayners krÞnike over Lackland-slÊgten strÊkker sig fra begyndelsen af 1800-tallet til langt op i det tyvende Ärhundrede. Serien bestÄr af 12 bind, der bÄde kan lÊses enkeltvis og i forlÊngelse af hinanden.