(0)

Kvinder er de vildeste skabninger

audiobook & e-book


I denne vildt vanedannende roman tager tre oversete kvinder kampen op mod den charmerende, manipulerende tech-ivĂŠrksĂŠtter, der skrev dem ud af sin virksomheds historie.

Anna Sarnoff er stadig pÄvirket af sin hurtige skilsmisse fra tech-wunderbarnet Jake Sarnoff. Hun blev tvunget ud af det firma, hun hjalp Jake med at opbygge, og Anna forsÞger at samle stumperne af sit liv, navigere i farvandet som eneforÊlder til deres to teenagedrenge og tilpasse sig sin nye rolle som ekskone. For at gÞre tingene mere komplicerede vil Jake have hende tilbage ... og hans overtalelsesevne frister hende til at sige ja.

I den anden ende af byen har den strÄlende og slÄende Samanta Flores-Walsh, Jakes kÊreste fra college, travlt med at opdrage sin teenagedatter og drive sit blomstrende yogastudie. Selvom deres forhold sluttede for mange Är siden, gnaver ubesvarede spÞrgsmÄl fra deres tid sammen i hende, og da hun hÞrer, at Jake planlÊgger at bÞrsnotere sin milliardvirksomhed, begynder hun at spekulere pÄ, om det mÄske stadig er muligt at opnÄ retfÊrdighed.

Endelig er der Jakes meget yngre nye kone, Jessica, som kĂŠmper for at holde sig oven vande som nybagt mor, mens hendes hĂžjtprofilerede mand bliver mere og mere fjern.

I de velhavende enklaver i Seattles tech-elite bliver disse tre kvinders liv viklet ind i hinanden, efterhÄnden som gamle hemmeligheder tvinges op til overfladen og truer med at ÞdelÊgge deres familier. Kvinder er de vildeste skabninger er en feministisk feelgood roman, skrevet med knivskarp intelligens og hjerte og er et brÊndende blik pÄ familiens kompleksitet og de forhindringer, kvinder navigerer i i alle aspekter af deres liv.


Narrator: Sofie Hvass
Duration: