(63)

Kvinnor som vi

audiobook & e-book


Nina George Dean Àr en framgÄngsrik matskribent i London. Hennes mellannamn fick hon för att Wham! lÄg etta pÄ topplistan den dagen hon föddes för 32 Är sedan. Att passera trettio har inte direkt inneburit den okomplicerade befrielse Nina hade fÄtt beskriven för sig. NÀr hon trÀffar den charmerande Max via en dejtingapp verkar Àntligen hennes lycka ha vÀnt. Men frÄn att ha förklarat henne sin eviga kÀrlek pÄ det mest romantiska sÀtt, gÄr han plötsligt inte att fÄ tag pÄ. Det Àr inte bara Maxs profil i appen som har försvunnit, utan den verkliga Max verkar som uppslukad av jorden.

Samtidigt planerar Ninas ex-pojkvÀn sitt bröllop och hennes bÀsta vÀn vÀntar sitt andra barn. NÀr Ninas Àlskade pappa glider allt lÀngre in demensens dimma drömmer hon sig desperat tillbaka till ungdomstidens sorglösa vÀnskaper och relationer. Men livet Àr inte lÀngre vad det en gÄng var.

Dolly Alderton skriver humoristiskt, klokt och varmt, och med stark igenkÀnning om det bitterljuva med att vÀxa upp och om det vi vinner och gÄr miste om lÀngs vÀgen. För lÀsare som uppskattar Sally Rooney och Marian Keyes.


Narrator: Carla Sehn
Duration: