(45)

Lasten takia

audiobook


Sanna NÀrhi on työlleen omistautunut avioerojuristi. Työkokemus ei ole valmistanut Sannaa omaan erokriisiin, kun aviomies Arttu ilmoittaa löytÀneensÀ kaikessa hiljaisuudessa toisen naisen. Avioeroja hoitavana juristina Sanna kuitenkin tietÀÀ, miten tehdÀ eroprosessista helvetillinen, ja sen saa Arttu tuntea nahoissaan.

Samaan aikaan Sannalla on töissÀ hankala ositustapaus, jonka osapuolet ovat ilmiriidoissa. Asiakkaiden ongelmat alkavat tuntua kohtuuttomilta taakoilta henkilökohtaisen kriisin syventyessÀ, ja yksinhuoltajuus pakottaa Sannan miettimÀÀn elÀmÀÀnsÀ uudestaan. Riitaisa avioero vaikuttaa Sannan ja Artun lapsiin, mutta pystyykö Sanna edes heidÀn vuokseen pÀÀstÀmÀÀn irti menneestÀ?

Romaani kuvaa kaunistelemattomasti eroamisen juridista puolta mutta osoittaa myös, kuinka kouriintuntuvasti kriisi ravistelee yksilöÀ. Juristi Sannan on löydettÀvÀ ammattilaisroolin sijaan toinen tapa selvitÀ eron tuskasta.

Marja Toivio on asianajaja ja kirjailija, jonka teokset kÀsittelevÀt usein ihmissuhteita ja perheitÀ yhteiskunnallisesta nÀkökulmasta.


Narrator: Anu Vilhunen
Duration: