(160)

Lejligheden i Paris

audiobook & e-book


"Inspireret af den sande historie om en forladt herskabslejlighed i Paris, der genopdages efter 75 Ă„r. En smuk og hjertegribende fortĂŠlling om tab, mod og kĂŠrlighed. Anbefales varmt!”

- All about romance

London, 2017: Aurelia Leclaire arver uventet en overdĂ„dig herskabslejlighed i hjertet af Paris – og med den Ă„benbares Ă„rtiers hemmeligheder. Lejligheden er nemlig fyldt med uvurderlige kunstskatte, haute couture og nazistisk propagandamateriale. Men hvorfor fortalte Aurelias elskede mormor hende aldrig om den smukke lejlighed og sin fortid i Paris?

Paris, 1942: Tyskerne har besat byernes by. Den smukke og glamourÞse Estelle Allard fortsÊtter dog sit dekadente liv upÄvirket af krigens rÊdsler. Men da hendes venner en efter en deporteres, og krigens alvor gÄr op for hende, tÞver hun ikke med at sÊtte sit liv pÄ spil og kÊmpe mod nazisterne med alt, hvad hun har kÊrt.

I hjertet af Paris forenes to kvinders skÊbne med 75 Ärs mellemrum. Begge mÄ de finde modet til at gÞre det rigtige under umulige omstÊndigheder, og konsekvenserne af deres valg vil Êndre bÄde historien og deres families fremtid for altid.

Pressen skriver:

"Romanen er skruet rigtig godt sammen ... Mange lĂŠsere vil vĂŠre meget glade for denne bog."

– Lektþrudtalelse

"Bestemt en lĂŠsevĂŠrdig oplevelse."

– Bogblogger.dk